Bet365 bonuskod vid registrering av nytt spelkonto

Här hittar ni all info om Bet365 bonuskod vid registrering av nytt spelkonto. Det korta och enkla svaret är att Bonuskod inte längre gäller för nya svenska spelare. Endast diektlänkar till Bet365 bonussida behövs för att ta del av deras svenska oddsbonus.

Till Bet365 bonussida

Bet365 bonuskod vid registrering av nytt spelkonto

Bet365 bonus utan bonuskod

Man kan alltså ta del av Bet365 oddsbonus utan att använda sig av en bonuskod. Och för att vara tydlig i Sverige ska man inte skriva in någon bonuskod alls!

Varför? Jo, därför att efter den 1 jan 2019 kan spelbolagen inte längre dela ut exklusiva bonusar till vissa spelare eller vid specifika tillställningar.

Detta innebär att alla måste kunna ta del av samma bonus. Skriver man in en bonuskod riskerar man alltså att bli helt utan bonus om den man skriver in är ogiltig eller inte längre används!

Spela utan BankID

Bet365, Tipwin och Betfair är just nu de enda spelbolagen med svensk spellicens som inte använder sig av BankID för inloggning och registrering av spelkonto. Vill man spela utan att använda sig av BankID är det alltså någon av dessa tre spelbolag som gäller.

Det kan vara så att man inte har tillgång till BankID när man bettar eller kanske inte alls. Det kanske är så att man bettar ihop med en vän eller släktning på samma spelkonto och ska båda kunna logga in blir det ju svårt att använda BankID. Detta är dock inget upplägg vi rekommenderar men det fungerar ju med användarnamn och lösenord.

Skattefria vinster

För att kunna ta del av skattefria vinster måste man använda sig av något av de spelbolag som har svensk spellicens. Gör man det slipper man att betala vinstskatt.

Om man väljer ett spelbolag utan svensk licens så ska man betala 30% skatt på sin vinster. Struntar man i det kan man åka på ytterligare 40% skattetillägg. Detta skall redovisas som inkomst av kapital. Onödigt tycker vi och därför bör man alltid spela på licensierade spelbolag som ex Bet365.