Sveriges startelva mot Vitryssland i VM-kvalet

Vi har Sveriges startelva mot Vitryssland i VM-kvalet i VM kvalet 25 mars 2017. Matchen sänds på Kanal5 med start klockan 18:00 på lördag.

Sveriges laguppställning mot Vitryssland påverkas av en hel del skador. Vi saknar två vänsterbackar i form av Oscar Wendt som slutat i landslaget och Martin Olsson som tyvärr är skadad. Dessutom saknar vi John Guidetti som varit bra i de senaste landskamperna pga en knäskada i sista matchen innan vm-kvaluppehålet! På innermittfältet får Albin Ekdal

Missa inte att du får ett riskfritt spel värt 100 kr på matchen hos Betsson!

Sveriges startelva mot Vitryssland

Detta är den laguppställning Sverige spelar med mot Vitryssland (4-4-2):
Robin Olsen
Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Victor Nilsson-Lindelöf, Ludwig Augustinsson
Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark, Emil Forsberg
Marcus Berg, Ola Toivonen

Sverige kommer troligen att ställa upp med ett mer offensivt lag mot Vitryssland än mot Frankrike. Dels är Sverige favoriter samt har hemmaplan. På mitten tror vi att Hiljemark som är en mer spelskicklig spelare får chansen bredvid givne Ekdal istället för Jakob Johansson. På topp tror vi att Toivonen Berg får chansen då de har spelat mycket tillsammans tidigare. Oklart dock hur Toivonens form är då han knappt spelat nåt alls i sitt klubblag.

Odds på matchen hittar ni på sidan här

Sveriges startelva mot Vitryssland i VM-kvalet

Erbjudanden till Sverige – Vitryssland VM kval 2017

Speltips Betsson – 100 kr riskfritt spel på matchen!
Betsson ger alla spelare 100 kr riskfritt spel på valfritt VM-kvalodds! Du kan t.ex använda det på Sveriges match mot Vitryssland. Anmäl dig på kampanjsidan hos Betsson för att få ditt riskfria spel innan 26 mars på valfritt VM-kvalodds. Nya spelare får även ett första riskfritt spel upp till 1000 kr!
Till Betsson

Speltips 888sport – Unik oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor från 888sport
888Sport har lanserat en ny unik odds bonus på 100% upp till 1000 kronor. Gör en insättning och spela för den en gång så får du upp till 1000 kronor i bonus. Dessutom får alla som spelar för minst 50 kr på sport 50 kr gratis i casinot.
Till Ladbrokes

Officiella laguppställningar Sverige – Vitryssland 25 mars

En timme före startsignalen finns officiella laguppställningar Sverige – Vitryssland att tillgå här på vår webbsida. Vi är dock ganska säkra på att den startelva vi presenterat är den riktiga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *