Sveriges startelva mot Frankrike i VM kvalet 11 nov

Vi har Sveriges startelva mot Frankrike i VM kvalet 11 november 2016. Matchen sänds på Kanal5 med start klockan 20:45 på fredag.

Sveriges laguppställning mot Frankrike påverkas av en hel del skador. Vi saknar våra ordinarie ytterbackar Lustig och Olsson. Dessutom saknar vi Markus Berg som varit bra i de senaste landskamperna! På innermittfältet får Albin Ekdal sällskap av AEK Athens Jakob Johansson. Ett mycket överraskande val från Janne Andersson. Vi får se efter matchen om det var rätt beslut eller inte.

Missa inte att du får gratisspel värt 250 kr på matchen hos Bet365!

Sveriges startelva 11 november 2016

Detta är den laguppställning Sverige spelar med mot Frankrike (4-4-2):
Robin Olsen
Emil Krafth, Andreas Granqvist, Victor Nilsson-Lindelöf, Ludwig Augustinsson
Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Jakob Johansson, Emil Forsberg
John Guidetti, Ola Toivonen

Tittar man på Svenska landslagets uppställning så kan man förstå att inte Frankrike blir vettskrämda. Det är okända spelare med några så undantag. Guidetti har mött Griezmann några gånger annars är det få av spelarena som ens har mötts på planen tidigare.

Odds på matchen hittar ni på sidan Fotbolls VM odds

Sveriges startelva mot Frankrike i VM kvalet 11 nov

Erbjudanden till Frankrike – Sverige VM kval 2016

Speltips Bet365 – 250 kr gratis livebet på matchen!
Bet365 har ett riktigt generöst erbjudande på matchen och ger alla ett 250 kr riskfritt spel på Frankrike – Sverige i VM kvalet. Lägg ett spel innan matchstart och der riskfria spelet är ditt. Nya spelare får även en mycket bra 100% oddsbonus upp till 1000 kr!
Till Bet365

Speltips Ladbrokes – 50 kr gratis på landskamperna
Ladbrokes har nu en exklusiv bonus via våra länkar på VM kvalet. Nya spelare får som vanligt 1000 kr odds bonus med bonuskod SW1000 men nu får nya spelare även ett 50 kr freebet efter att första spelet lagts.
Till Ladbrokes

Dessutom ett exklusivt supererbjudande till nya spelare hos Unibet. Lägg ett spel för 50 kr på matchen och få 250 kr freebet. Till erbjudandet

Officiella laguppställningar Frankrike – Sverige

En timmer före startsignalen finns officiella laguppställningar Frankrike – Sverige att tillgå här på vår webbsida. Vi är dock ganska säkra på att den startelva vi presenterat är den riktiga. Den sista stängda träningen hade dessa spelare på planen och då har de startat i tidigare situationer. Dock kan en sen skada eller sjukdom ändra den bilden men det tror vi inte.