Spela på Vinnare av Fotbolls VM 2018 med bra oddsbonusar

Missa inte chansen att spela på Vinnare av Fotbolls VM 2018 med bra oddsbonusar. Se till att öka dina vinster på fotbolls VM genom att använda dig av spelbolagens bonusar. Det är gratispengar och VM är ett perfekt tillfälle att öka på sina vinster rejält.

Spela på Vinnare av Fotbolls VM 2018 med bra oddsbonusar

Vinnare av Fotbolls VM 2018

Tyskland är favoriter att vinna fotbolls VM 2018 och spelas som bäst till oddset 5,75 hos Bethard. Att Tyskland skall vinna VM är inte otroligt då de har en av de starkaste trupperna av alla lag. Oftast är det det jämnaste laget som tar hem VM guldet. Tyskland är dessutom regerande mästare.

Brasilien är andrahandsfavorit och tillsammans med Tyskland får de utgöra grundtipset på vinnare av Fotbolls VM 2018.

Bethard som har det bästa oddset på både Tyskland ochBrasilein har även en riktigt bra oddsbonus på 125% upp till 1250 kr. Passa på att lägg ditt vinnarspel med bonusen och du får ett mycket bättre odds än om du hade spelat utan bonusen. Till Bethard

Övriga vinnarspel på VM

Spanien är ett lag som vi vill varna för. De har snabbt kommit tillbaka i toppen efter fiaskot i förra VM slutspelet. Här finns absolut samma bredd som hos Tyskland och Brasilien och får man ihop laget så kan man utmana om VM guldet. Bra odds gör att Spanien är ett bra vinnarspel.

Sverige får man inte glömma bort. Kan vi ta VM guld? Ja visst finns det en lite chans. Vi har visat att vi kan möta de bästa lagen och slog ut Italien i Playoff till VM. Dessutom slog vi Frankrike i VM kvalet så visst finns det en liten chans. Det som är mest lockande är dock oddset på hela 150 ggr pengarna! Om Sverige skulle gå hela vägen kan det bli jackpott för den som valt att spela hos Coolbet.

Coolbet har en riktigt bra oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Se till att använda bonusen när du lägger dina spel på vinnarspel på fotbolls VM 2018. Till Coolbet

Här hittar ni fler bra oddsbonusar till VM 2018.

Bästa oddsen på VM vinnare

Tyskland bästa odds 5,75 hos Bethard
Brasilien bästa odds 6,00 hos Bethard
Frankrike bästa odds 7,00 hos Bethard
Spanien bästa odds 9,25 hos Coolbet
Argentina bästa odds 10.50 hos Coolbet
Danmark bästa odds 101 hos Bethard
Sverige bästa odds 150 hos Coolbet