Så spelas VM kvalet i Okt och Nov 2021

VM kvalet till VM 2022 i Qatar avgörs i Oktober och November 2021. Det skall nu visa sig om det blir VM för Sverige eller inte. Det kan även bli playoff som i så fall spelas i mars 2022.

Så spelas VM kvalet i Okt och Nov 2021

Så spelas VM kvalet i Okt och Nov 2021

Så här spelas de fyra avslutande matcherna i VM kvalet:

Sverige – Kosovo 9/10 2021

Först ut är matchen mellan Sverige och Kosovo och här tror vi på tre poäng. Kosovo är enligt oss det sämsta laget i gruppen och de ska inte kunna besegra Sverige på bortaplan. Hemma på Friends Arena är Sverige dessutom mycket starka.

Sverige – Grekland 12/10 2021

En ny hemmamatch och en ny trepoängare tror vi. Grekland är inte lika bra på bortaplan och här har de inte mycket att hämta tror vi. Om Sverige ska tappa något så är det nog ändå i denna matchen men vi tror som sagt inte det.

Georgien – Sverige 11/11 2021

Georgien var inte helt lätta att besegra hemma på Friends Arena i början av VM kvalet. Nu har Sverige spelat ihop sig och ser vassare ut än på länge. Med det sagt tror vi inte Georgien kommer ta någon poäng mot Sverige i denna match. Tre poäng till Sverige.

Spanien – Sverige 14/11 2021 avslutar VM kvalet

Detta är den klart svåraste matchen i hela VM kvalet. Exakt hur viktig denna matchen är vet vi ännu inte. Men om Sverige har tagit sina poäng som man ska klara av så kan i bästa fall Sverige redan vara klar för VM. Behöver man ta poäng borta mot Spanien så tror vi även på att den chansen finns!