Live stream El Clasico 2 April 2016

Det finns Live stream El Clasico 2 April 2016 helt gratis hos Bet365. Alla som har pengar på sitt spelkonto ser gratis alla matcher i La Liga, Serie A och Ligue 1 samt Ligacup och FA cupen i England.

Till Bet365

Live stream El Clasico 2 April 2016

Live stream El Clasico 2 April 2016

Så här gör du för Live stream El Clasico 2 April 2016.
1. Registrera ett konto hos Bet365 här och använd bonuskoden SMART365.
2. Gör en liten insättning.
3. Klicka på Livestreaming och du ser matchen mellan Barcelona och Real Madrid gratis.

Till Bet365

Live streaming fotboll hos Bet365

Live streaming av fotboll är som bäst hos Bet365. Du kan se mer matcher än vad betaltjänsterna Viaplay och Cmore visar tillsammans. Och det är helt gratis att se på matcherna så länge du har pengar på ditt spelkonto. det är en riktigt bra tjänst och den är helt laglig utan att behöver leta upp någon ny fulstream varje gång man vill se på fotboll.

Speltips Barcelona – Real Madrid 2 April 2016

Det är ganska lätt att ge ett Speltips Barcelona – Real Madrid 2 April 2016. Då det är Barcelona som dominerat La Liga under 2016. Med sin supertrio framåt med Messi, Neymar och Suarez har Barca krossat allt motstånd. Det enda som egentligen talar för att Real skall kunna skrälla är att Barca senast bara fick 2-2 borta mot Villareal. Tittar man på spelet så har dock Barcelona varit bättre än Real Madrid hela säsongen och det kommer visa sig under årets första El Clasico också tror vi.

Speltips: Barcelona vinner till bästa oddset 1,62 hos Speltips William Hill

När det gäller årets upplaga av Barcelona så är det kanske den bästa som någonsin spelat. Barcelona var även riktigt bra för några år sedan när Xavi och Messi ar som bäst men nu är det fler spelare som håller yttersta världsklass. Messi, Neymar och Suarez är alla kandidater till att vara världens bästa anfallare och det har aldrig ett klubblag haft förut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *