Laguppställningar Luxemburg – Sverige 7 oktober 2016

Vi har laguppställningar Luxemburg – Sverige 7 oktober 2016. Matchen sänds på Kanal5 med start klockan 20:45 på fredag. Detta är den andra matchen i VM-kvalet mellan Luxemburg -Sverige på bortaplan.

Missa inte att du får gratisspel värt 100 kr till helgen om du spelar för 200 kr i veckan hos Unibet! Unibet

Luxemburg på bortaplan är en match som Sverige ska vina i normalfallet. Nu är det dock ett helt nytt landslag med många nya spelare och flera rutinerade som saknas. Zlatan finns ju som bekant inte tillgänglig längre och nu äller det för andra spelare att kliva fram för att avgöra matcherna. Albin Ekdal och Martin Olsson är tillbaks i truppen om man jämför inför Hollandsmatchen.
Det gör att vi får följande laguppställning mot Luxemburg:

Sveriges laguppställning 7 oktober – Preliminär

Detta är den laguppställning Sverige spelar med mot Luxemburg (4-4-2):
Robin Olsen
Mikael Lustig, Viktor Nilsson-Lindelöf, Andreas Granqvist, Martin Olsson
Jimmy Durmaz, Oscar Hiljemark, Albin Ekdal, Emil Forsberg
John Guidetti, Marcus Berg

Det finns en del frågetecken om vem som ska spela vänsterback, ytter förutom given Forsberg samt vem som ska starta på topp tillsammans med Marcus Berg.

Luxemburgs laguppställning 7 oktober

Luxemburg var nära att skrälla när man fick 4-3 mot Bulgarien och har ett hårt kämpande lag. Vi tror att samma elva som startade mot Bulgarien får chansen även mot Sverige.
4-5-1
Joubert
Chanot, Malget, Philipps, Gersson
Pererira, Da Mota, Thill, Mutsch, Jans
Aurelien

Erbjudanden till Sverige – Belgien 22 juni 2016

Speltips Unibet – Gratisspel till helgen om du spelar i veckan hos Unibet!
Spela för 200 kronor i veckan på valfri sport hos Unibet fram till torsdag. Skulle du förlora ditt spel får du 100 kronor tillbaks som ett gratisspel. Spelet kan du använda på valfri sport från Fredag kl 19:00 till Söndag kl 23:59 Nya kunder får dessutom 200% bonus upp till 1000 kronor.
Till Unibet

Speltips Ladbrokes – 50 kr gratis på landskamperna
Ladbrokes har nu en exklusiv bonus via våra länkar på VM kvalet. Nya spelare får som vanligt 1000 kr odds bonus med bonuskod SW1000 men nu får nya spelare även ett 50 kr freebet efter att första spelet lagts.
Till Ladbrokes

Officiella laguppställningar

Sveriges och Luxemburgs laguppställningar kommer presenteras officiellt 45 minuter innan matchstart på fredag. Så runt 20:00 den 7 oktober kommer laguppställningarna bli officiella.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *