Coolbet bonuskod på sport – extra bra oddsbonus

Coolbet bonuskod på sport är ODDS1500 och den ger dig 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr med bonuskoden och spela med 3000 kr. Erbjudandet gäller via våra bonuslänkar och du anger bonuskoden när du gör din första insättning. Detta är ett riktigt bra erbjudande på en av Sveriges bästa oddssidor. Vinsterna från Coolbet är skattefria. Till Coolbet

Coolbet bonuskod på sport - extra bra oddsbonus

Coolbet är ett relativt nytt spelbolag med bra odds och framförallt en saftig bonus. Här kan du läsa mer om Coolbet sportbonus

Coolbet bonuskod ger dig 1500 kr oddsbonus

Coolbet bonuskod ger dig 1500 kr oddsbonus och så här gör du för att ta del av din bonus:
1. Registreara ett spelkonto hos Coolbet via vår Coolbet bonuslänk
2. Gör en insättning med ex Visa eller Mastercard
3. Ange Coolbet bonskod = ODDS1500 vid denna insättningen
4. Du har nu dubbelt upp på kontot!

Till Coolbet

Coolbet skattefria vinster

Coolbet har sin licens att bedriva spel ifrån Estland och den liknar den licens övriga spelbolag har. Vanligt är annars att licensen är utfärdad på Malta eller Gibraltar. Estland är med i EU vilket innebär att alla dina vinster från Coolbet är skattefria.

Hämta din Coolbet oddsbonus

Coolbet oddsbonus omsättningskrav

Coolbet har enkla villkor för sin sportbonus. Framförallt är det omsättningskraven som är bra. Sportbonusen skall omsättas 6 ggr till odds på 1.50 eller högre.
Få bonusar har så bra villkor som denna. Jämför gärna själv med bonuslistan på www.betsmart.se där alla bra svenska oddsbonusar finns!

Om Coolbet

Om Coolbet kan nämnas att det är skaparen till Nordicbet som nu har valt att starta upp en ny sportsbook. Nordicbet såldes till Betsson gruppen för flera år sedan och nu var det alltså dags att starta ett nytt spelbolag.

Vi tycker att Coolbet är den snyggaste bettingsidan av alla. Dessutom finns här riktigt bra odds på alla stora ligor och sporter.