Atletico Madrid – Bayern Munchen Speltips, värdespel och Surebet

Semifinal i Champions League mellan Atletico Madrid och Bayern Munchen vi hat tittat lite på speltips, värdespel och Surebet på matchen den 27 April 2016.

Atletico Madrid – Bayern Munchen Speltips, värdespel och Surebet

Speltips och värdespel Atletico Madrid – Bayern Munchen 27 April

Som vanligt är det favorittungt hos spelbolagen. Här är det tunga spel på Bayern från fotbollsälskare som gör att oddsen är lite skeva. Visst är Bayern favoriter att vinna totalt sett över två matcher. Men att de skall vara favoriter borta som Atletico som bara för ett litet tag sedan vann med 2-0 mot Barcelona. Nej detta är givetvis ett felsatt odds. Det beror mycket på att spelen på matchen utgörs av många spelare som har Bayern som favoriter och det blir en förlustaffär för spelbolagen om de skulle ge ”rätt” odds på Bayern seger. Vilket vi bedömer är ca 4,0 ggr pengarna. Detta är alltså ett mycket bra tillfälle att spela på Atletico. Vårt speltips på Atletico – Bayern och värdespel på matchen blir därför seger för Atletico till som bäst 3,00 hos Redbet

Dock skall det påpekas att för att vinna på sportsbetting gäller det att hitta bra odds sett över lång tid och spela på dessa. Det är de spelarna som går plus i det långa loppet.

SureBet Atletico Madrid – Bayern Munchen

Går det att få till ett SureBet på Atletico Madrid – Bayern Munchen? För det första så är ett surebet ett spel där du vinner oavsett utfall. Det är något som var vanligt för när spelbolagen inte hade samma koll på oddsen som de har nu. Finns det några så hittar du dem enklast i en oddsjämförelse (ex på Betsmart.se). Där kan du enkelt se om det finns något bet som ger dig pengar tillbaka oavsett utfall. Oftast är det svårt att få till Surebet numera men du kan med fördel använda dig av sportbonusar som i sin tur dig fördelaktiga odds som motsvarar det som Surebet gjorde tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *